Načítám Akce

Blíží se vám důchod? Pokud začínáte přemýšlet, kdy skončíte v práci a podáte žádost, nebo zvažujete předčasný důchod, přednáška vám pomůže s rozhodováním. Dozvíte se, jak plánovat a co si ohlídat, abyste měli co nejvyšší důchod a odešli do něj v klidu.

Odborník na důchody David Budai pořádá přednášku, kde vám řekne vše podstatné, co byste měli o přípravě na starobní důchod vědět.

Dozvíte se:

  • Co si ohlídat a zkontrolovat v důchodové evidenci?
  • Jak naplánovat žádost o důchod, aby byl co nejvyšší?
  • Jak odejít do důchodu co nejdříve a neprodělat na tom?
  • Jak přemýšlet o předčasném důchodu v roce 2024 a 2025?
  • Jaké změny přinese důchodová reforma a jak tomu přizpůsobit odchod do důchodu?

Mnoho lidí přípravu na důchod podceňuje nebo si nevhodně volí datum přiznání důchodu a ve výsledku na tom zbytečně prodělají. Na přednášce se dozvíte, co je vhodné udělat a ohlídat, aby vám stát přiznal co nejvyšší důchod a aby se při žádosti neobjevily nečekané komplikace. Uslyšíte také praktické rady, čeho byste se měli vyvarovat a jak byste měli při plánování odchodu do důchodu zohlednit aktuálně schvalovanou důchodovou reformu.

David Budai je odborník na důchody, šéfredaktor portálu České důchody a autor článků a návodů o důchodech na platformě Seznam Médium. Napsal také oblíbenou příručku Do důchodu bez nemilých překvapení.

Po přednášce bude David Budai v diskusi odpovídat na vaše individuální dotazy.